Motorzaak Loosdrecht

Van Heerdt & Verbeek Motoren: de beste motorzaak van Loosdrecht en omstreken

Welkom op de website van Van Heerdt & Verbeek Motoren, de specialist in motorfietsen. Gezeteld in Hilversum behoren wij tot een van de weinige specialistische motorzaken in uw omgeving. We durven zelfs te stellen dat we de beste motorzaak van Loosdrecht en omgeving zijn. Waarom? We nodigen u uit dat zelf te komen ontdekken.

Motorzaak LoosdrechtOntdek onze showroom

Dan geven we u bijvoorbeeld een uitgebreide rondleiding door de ruime collectie aan motoren die we tentoongesteld hebben in onze showroom. Zo kunt u met eigen ogen aanschouwen wat een bijzondere modellen zich daartussen bevinden. Desgewenst geven we u advies over het merk en type motoren dat het beste bij uw wensen aansluit. In ons assortiment vindt u enkel de echte kwaliteitsmotoren, bijvoorbeeld van Yamaha en Ducati. We hebben altijd vele uiteenlopende modellen in ons assortiment, zowel nieuwe als immer goed onderhouden tweedehands motoren. U kunt uw eigen motor ook inruilen voor een nieuwe, als dat uw wens is. Bovendien hebben we een regeling getroffen met Nu Motorrijden, die het mogelijk maakt vandaag nog weg te rijden op uw nieuwe motor maar daarvoor in termijnen te betalen. We laten u graag een proefrit maken om te ontdekken of de door u beoogde motor inderdaad echt is wat u zoekt. Kom dus gerust eens langs in onze motorzaak in Loosdrecht en omstreken.

Ontdek onze service

Verder in ons assortiment een ruim aanbod aan verschillende accessoires en onderdelen die het rijden veiliger en gemakkelijker maken. Ook kunt u uw motor te allen tijde bij ons achterlaten voor een reparatie in onze professionele werkplaats. Lukt het niet uw motor zelf te brengen, dan bieden we u vanzelfsprekend een haal- en brengservice. Uw tevredenheid is ons speerpunt – kom dus langs bij de meest servicegerichte motorzaak van de regio Loosdrecht.

   Yamaha motor dealer     Motorzaak Huizen     Contact